Byggföretag Vasastan i Stockholm

Lokalt Byggföretag från City / Norrmalm inom Totalrenovering

Vi är en lokal byggnadsfirma beläget i centrala Stockholm i Norrmalm / Vasastan och utför byggtjänster, snickeri och renoveringslösningar över hela stor-Stockholm. Företaget ägs och drivs av erfarna plattsättare och snickare som har över 25 års erfarenhet av byggbranschen. Vi använder oss av leverantörer som har toppkvalitet,

Vi hjälper dig i Stockholm med:

 1. Renovera innergård & gårdsbjälklag
 2. Stenläggning & Lägga marksten
 3. Bygga Cykelförråd
 4. Bygga Soprum & Miljöhus

Lokala byggare vid renoveringar, tillbyggnader, snickeri

Vi utgår från Vasastan i Stockholm och utfört flera byggprojekt i lokalområdet så som; Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Norrmalm, Gamla Stan, Södermalm, Essingeöarna, Solna, Hagastaden, Sundbyberg, Bromma, Spånga, Alvik, Danderyd, Djursholm, Stocksund, Täby, Sollentuna, Kista, Lidingö m.m. Vi har även ett arbetslag i Norrort, i Upplands Väsby för byggarbeten och ombyggnader i bl.a Odenlunda, Fresta, Wäsby Golv, Kragsta, Rotebro, Gillbo, Sälna, Bällsta, Ormsta, Väsby Centrum och Runby. Vi har byggt nyproduktion, ombyggnaer och badrum över hela området. 

Byggentreprenör i Stockholm

Företaget bildades 2008 och har idag 12 medarbetare inom kakelsättning, snickeri, måleri, rörmockeri och vvs, mureri m.m. Vi erbjuder helhetslösningar till bygg och renoveringsprojekt. Kvalitet, tillgänglighet och flexibilitet är nyckelord i vår verksamhet.

Anpassningar i Bostäder

Vid bostadsanpassningar i Stockholm för funktionshindrande eller handikappade brukar vi ta hjälp av en branschkollega som utför dessa tjänster. Bland annat bygger de badrum eller lägger trösklar som underlättar livet för de med specialbehov. 

Service och kundlösningar

Vi har nära kontakt med med sina kunder, från första mötestillfället, genom hela arbetsgången till slutresultat. Vi gör vårt yttersta för att lösa de behov och önskemål som våra kunder har. Med åren har vi samlat på oss gedigen erfarenhet och yrkeskunnande inom renoveringar av badrum. Företaget utför cirka 100 badrumsrenoveringar om året i Stockholmsområdet till privatpersoner och företag.

Kontakta oss för kommande byggprojekt i Stor-Stockholm

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för att hjälpa dig bygga dina drömmar!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress