Trappstädning & Fastighetsservice

Trappstädning & Fastighetsservice i Stockholm

Som fastighetsägare är det ditt ansvar att se till att trapphuset och de gemensamma utrymmena är i gott skick. Det gör du enklast genom att anlita vår byggservice som erbjuder allt från trapphusstädning till fastighetsservice, trapprenovering och golvvård. Vi har ett stort och komplett utbud av tjänster som lämpar sig lika bra för BRF:en som för fastighetsägaren.

Vi hjälper dig med trapphusrenoveringen

Återkommande trapphusstädning är alltid ett bra sätt för dig att säkerställa att trapphuset ser fint och fräscht ut. Med jämna mellanrum kan du dock behöva göra en större upprustning i form av en trapphusrenovering. Vår byggfirma i Stockholm kan skräddarsy renoveringen så den passar just dig och din fastighetsbehov.

Anlita oss för:

 • Trapphusstädning
 • Fastighetsservice
 • Trapprenovering
 • Golvslipning
 • Slipa Stengolv och slipa Marmorgolv
 • Trapphusmålning

Kontakta oss för en gratis offert

Oavsett vad det är för behov du och din fastighet har är du välkommen att höra av dig till oss. Vi arbetar med både små och stora fastigheter i Stockholm på platser såsom Vasastan, Norrmalm, Birkastan, Gamla stan, Hagastan, Odenplan, Kungsholmen och erbjuder våra tjänster till alla kundgrupper. Det innebär att vi även arbetar med privatpersoner såväl som med företag. Du kan enkelt beställa en kostnadsfri offert genom att slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress