Stenläggning & Lägga marksten

Stenläggning & Lägga marksten i Vasastan Stockholm

Stenbelagda gångstigar, uppfarter, uteplatser, stentrappor med mera. Vi är en komplett markentreprenör för alla dina behov inom stenläggning på b.la. Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen, Lidingö, Gamla Stan, Södermalm, Solna, Bromma m.m. Vi utför stenläggning i Stockholmsområdet åt alla typer av kunder: bostadsrättsföreningar, villaägare, företag, markägare och så vidare.

Vi ger dig högkvalitativ stenläggning som håller

Stenläggning är ett utmärkt sätt att skapa en mer trivsam och prydlig trädgård. Marksten kan också vara ett fundament för en rogivande uteplats. Oavsett dina önskemål kommer vi utföra stenläggningen med största noggrannhet.

ROT-avdrag för stenläggning – är det möjligt?

I de flesta fall är det svårt att få ROT-avdrag för stenläggning. Det är dock inte omöjligt i vissa sammanhang. För att kunna ansöka om ROT-avdraget krävs det att den tjänst du anlitar oss för på något sätt är nödvändig för din bostad. När det gäller stenläggning skulle det till exempel kunna handla om att vi anlägger en entré, eller lägger kantsten runt huset i samband med en dränering. Kontakta oss om du vill veta om du kan få ROT så tar vi reda på vad som gäller i ditt fall.

Stenläggning till bra priser – få en gratis offert

Om du har frågor eller funderingar om stenläggning eller vill begära ut ett gratis kostnadsförslag är det bara att kontakta oss.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress