Renovera Tvättstuga & Toalett

Renovera Tvättstuga & Toalett i Stockholm

En fräsch tvättstuga gör tvättningen enklare och mer effektiv. Vi är ett byggföretag som blivit specialister på att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med att renovera och bygga om toaletter och tvättstugor. Kontakta våra projektledare via kontaktformuläret och beskriv vad ni vill ha hjälp med för att få en offert helt utan kostnad.

En serviceorienterad byggentreprenör för toalett- eller tvättstugerenoveringen

Vårt företag har självklart våtrumscertifikat och utöver det är alla våra hantverkare utbildade och certifierade. Vi hjälper till med allt från flytspackling till kakling, byten av vitvaror och måleri med mera. Utöver det hjälper vi också till med att installera och underhålla bokningssystem.

Garanterad kundnöjdhet

Som certifierad renoveringsfirma lämnar vi nöjd-kundgaranti till alla våra uppdragsgivare. Vi ser inte ett arbete som avslutat förrän dess vår kund är nöjd med slutresultatet.

Våra projektledare står redo att ge er ett gratis kostnadsförslag

Har du funderingar på att renovera ett badrum eller en tvättstuga i Trångsund, Haninge, Mälarhöjden, Hägersten, Tyresö, Älta eller någon annan ort i trakterna runt Stockholm? Använd vårt kontaktformulär för att komma i kontakt med våra projektledare. Beskriv vad du vill ha hjälp med så återkopplar vi till dig så snart vi kan. En offert från oss är alltid gratis.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress