Bygga Cykelförråd

Bygga Cykelförråd till fastighetshus & BRF i Vasastan, Stockholm

Allt fler bostadsrättsföreningar, privatpersoner och fastighetsägare efterfrågar cykelförråd på sina tomter. Det är en trend vi tycker är kul! Det är bättre mot miljön och kan spara in tusentals med kronor i hushållen. Med oss vid din sida kommer du garanterat att få ett säkert cykelförråd som kommer att hålla i många decennier. Vi kan jobba med lösvirke eller färdiga byggsatser, beroende på vad du som kund vill ha. Vi jobbar lokalt runtom i Vasastan och på platser som Norrmalm, Birkastan, Gamla stan och Stockholm.

Stilren cykelbod eller cykelparkering med tak

Det är skillnad på olika typer av cykelförråd, men som tur är har vi erfarenhet av alla typer. Våra duktiga och noggranna hantverkare kan så klart också hjälpa till med renovering av ditt nuvarande cykelförråd. Vi kan anlitas som totalentreprenör om du har fler byggprojekt på gång och behöver en enda projektledare och samordnare.

ROT-avdrag och gratis offert

Glöm inte att du som privatperson har rätt till ROT-avdrag på många av våra tjänster. Kontakta oss så berättar vi mer. Våra offerter skickar vi ut inom 24 timmar efter platsbesök och så klart är detta helt gratis. Söker du en proffsig byggfirma som är specialister på cykelförråd och garage – mejla oss i dag så berättar vi varför du bör välja oss!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress