Bygga Förråd & Friggebod

Bygga Förråd & Friggebod i Stockholm

Vi hjälper kunder i Stockholm med omnejd med att bygga förråd och Friggebodar. Som totalentreprenör kan vi ta hand om hela bygget av ditt förråd eller din Friggebod. I oss har du en modern byggfirma som det är enkelt att anlita.

Vi bygger förråd och Friggebodar med noggrannhet och precision

Vad vill du använda din Friggebod eller ditt förråd till? Det är väldigt vanligt att man bygger en Friggebod för att använda som förvaringsplats för trädgårdsutrustning och liknande. Det fungerar dock lika bra att använda som exempelvis gäststuga eller hobbyrum. Vi bygger enligt dina önskemål. Arkitektritat från lösvirke eller effektivt från byggsats.

Ett enkelt sätt att få mer utrymme

Att bygga en Friggebod eller ett förråd är ett enkelt sätt att få mer utrymme. Det krävs inget bygglov för att bygga en Friggebod och under förutsättningen att ett förråd inte överstiger 15 kvadratmeter så krävs det inget bygglov där heller.

Kontakta oss för ditt förrådsbygge i Stockholmstrakten

Ska du bygga förråd eller Friggebod i exempelvis Hammarby Sjöstad, Nacka, Saltsjö-Boo, Värmdö, Saltsjöbaden eller Huddinge? Då vill du såklart veta vad byggnationen skulle kosta dig, och det beror helt på dina önskemål. Så kontakta oss och berätta om dem så ger vi dig en offert helt kostnadsfritt.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress