Bygg

bygg

Helhetslösningar inom Bygg i Stockholm

Vi tar helhetsansvar för både större och mindre byggprojekt. Det betyder att vi genomför dina önskemål från idé till färdig lösning. 

Ombyggnationer & Totalrenoveringar

Vi är experter på totalrenoveringar, där kundens önskemål hamnar i fokus. Vi utför ombyggnationer på lägenheter, villor och hus. Våra vanligaste jobb är badrum- och köksrenoveringar, men då är en totalentreprenad utför vi totalrenoveringar vid villor och liknande. Vi samarbetar med en målerifirma från Huddinge som vi brukar anställa. 

Byggnationer & Tillbyggnader

Vid behov av utvändiga projekt, såsom attefallshus, altaner, garage, friggebodar eller vinterträdgårdar m.m. så kan vi på Kreativ Renovering vår sak. Vi har många års erfarenhet av nybyggnationer eller tillbyggnader vid villor och liknande. 

Kontakta oss idag för våra byggtjänster!

Vi värderar flexibilitet och effektivitet. Vi anpassar våra serviceavtal efter varje kunds unika förutsättningar och behov. För att uppnå bästa möjliga kostnadseffektivitet så tecknar vi oftast ett fastpris-avtal till våra kunder. Detta borgar för en trygghet till kund och gör att vi kan organisera våra resurser och serviceinsats optimalt.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress