Renovera takterrass

Välj en lokal byggfirma för att förverkliga din takterrass i Stockholm

Vår byggfirma är mån om att ha en kundnära relation. Vi har uppdrag i bland annat Värmdö, Åkersberga och Upplands Väsby men åtar oss byggprojekt i hela stor-Stockholm. Vi är etablerade sen länge och har stor erfarenhet att bygga och renovera takterrasser.

Totalentreprenad för bygg och renovering

Som kund kan du helt överlämna ansvaret för projektet till byggfirman. Vi har skickliga terassbyggare för att utföra arbetet. Vår lokala anknytning innebär även att vi har ett brett kontaktnät med hantverkare inom el, vvs, ventilation, plattsättning, måleri, etc.

Takterrasser för olika fastigheter

Byggfirman har stor erfarenhet av att arbeta med tätskikt på alla olika slags fastigheter. Renovering och byggnation av terrasser är något som utförs på:

 • Villor
 • 2-planshus
 • Hyreshus
 • Större och mindre fastighetshus etc.

Solterrasser hos nöjda kunder i Stockholm

Vare sig det är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag eller privatpersoner så präglas slutresultatet av kvalité från början till slut på byggprocessen. Behöver du hjälp med byte av trätrall eller ett nytt smidesräcke till terrassen? Kontakta byggfirman för gratis kostnadsförslag.

Renovera takterrass och gör ROT-avdrag

Som privatperson finns självklart möjlighet att utnyttja ROT-avdrag. Din lokala byggfirma hjälper dig som så önskar med den processen. Kontakta byggfirman i ditt närområde för en uppdatering av solterrassen och skapa en plats som höjer fastighetens marknadsvärde och mysfaktor.

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress