Renovera innergård & gårdsbjälklag

Renovera innergården för att skapa en yta för gemenskap

Skapa en innergård som är utformad funktionellt och med de som ska utnyttja den i åtanke. Det kan bli en inbjudande oas med gemensamhetsytor för de boende. Att innergården nyttjas fullt ut blir ett komplement till bostaden och självklart något som höjer marknadsvärdet.

Byte av gårdsbjälklag

En funktionell innergård är inte enbart yta, att allt är i gott skick i de undre lagren är ytterst viktigt. Dolda skador kan orsaka problem som till exempel läckage. Vid renovering kan byte ske av bjälklag och tätskikt.

Innergårdsrenoveringar i Stockholm

Vår byggfirma har mycket lång erfarenhet av att renovera innergårdar. Vi arbetar i hela Stockholm och har till exempel mycket lyckade innergårdsrenoveringar och bjälklagsbyten gjorda i Vasastan. Ett kundnära företag som är måna om inte bara kvalitét utan även är serviceorienterade.

Väletablerade inom innergårdsrenoveringar i Stockholm

Vår mångåriga erfarenhet gör att vi har ett mycket gott kontaktnät av skickliga hantverkare. För att utföra till exempel grävarbeten, el, vvs och  plattsättning. Vår lokala byggfirma anlitas av både fastighetsägare och andra företag inom byggbranschen.

Totalentreprenad eller del av arbeten

Det går att tryggt att lämna över hela arbetsprocessen till vårt lokala byggföretag. I andra fall är det specifika delar som vi går in och färdigställer, vi anpassar enligt de behov och önskemål som finns. Självklart lämnar vi kostnadsfri offert.

Kontakta oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress